Klacht: Korting, product niet op voorraad.

op 06 februari 2018 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Praxis heeft 40% korting op flexa muurverf. Beide vestigingen in mijn woonomgeving bezocht, niet op voorraad. Bestellen kan: 2 weken levertijd / zelfde kleur mengen kan: geen korting of online bestellen en laten thuisbezorgen kan €4.95 waardoor je nog maar enkele euro’s aan korting overhoud. Dit is wat de klantenservice mij ‘aanbied’. Maak dan geen acties als je je spullen niet kunt leveren!

Gewenste Oplossing:

Als ik of het blik kan halen in mijn buurt voor de actieprijs of deze kostenloos wordt thuisbezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lynne144