Klacht: Korting op dagjeuit

op 27 april 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben de kortings bonnen van de Jumbo gebruikt om een dagje naar de Apenheul te gaan. We kunnen op de datum die wij hebben geselecteerd maar 5 euro korting krijgen op een volwassen kaartje en geen korting op een kinderkaartje.
Nu zien we reclame van de Apenheul en daar kun je kaartjes bestellen voor 15 euro per stuk met nog een gratis spotpakket voor de kinderen. Wij hebben 12.50 euro meer uitgegeven via de Jumbo dan rechtstreeks bij de Apenheul. Wij voelen ons een beetje bekocht door deze actie. Geen reclame voor Jumbo.

Gewenste Oplossing:

Ik had liever het geld van Jumbo terug gehad en de kaartjes rechtstreeks bij de Apenheul besteld. Ik heb 12.50 euro te veel betaald en ga voor de kinderen en spotpakket kopen, die we anders gratis hadden.
Ik ben tevreden als de Jumbo mij compenseert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Harry Heersmink