Klacht: kop laat los

op 05 juli 2017 over Oral B in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een verpakking met 4 opzetborsteltjes gekocht maar van de 4 zijn nu bij 3 al de kop kapot, losgelaten Ik baal hier best van, want zo goedkoop zijn de borsteltjes niet. 1 had ik nog zoiets, okay, maar 3 van de 4 en dan is de 4e nog nieuw dus afwachten hoe het daarmee afloopt (zal wel hetzelfde gaan) Slechte partij misschien?

Gewenste Oplossing:

Als ik goede borstels geleverd kan krijgen, dat minimaal. Dit verwacht ik niet van jullie, ben teleurgesteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oral B

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oral B nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tineke schipper