Klacht: kom niet van hun af…

op 25 mei 2020 over Cvster.nl in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik ben fe dupe van hun oplichtings praktijken. Ze schrijven idf elke maand 12,95 af zonder toestemming!!! Mijn man was 1 keer op hun site geweest om te kijken en had gegevens ingevuld. NIET met de bedoeling abonnement te krijgen!! Heb al geschreven, gemaild en nog eens gemaild etc. Bellen gaat niet. Boek nu gewoon geld terug.

Gewenste Oplossing:

Stop met afschrijven, het is net een etterende wond die doorgaat!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cvster.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cvster.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jbergje