Klacht: Kom niet in woonnet rijnmond ingelogd

op 11 maart 2020 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de 3e keer binnen de afgelopen 6 jaar weer problemen om mijn inschrijving te kunnen verlengen. Hierdoor staat mijn puntensaldo inschrijvingsduur elke keer op nul! Ik gebruik mijn mailadres waar ik het verlengingsverzoek op ontvang en woon al 30 jaar op hetzelfde adres . Mijn email geboortedatum en postcode worden niet herkend, waardoor ik weer de vervaldatum voor verlengen niet haal!
Frustratie ten top!

Gewenste Oplossing:

Ik moet toch gewoon kunnen inloggen?
Het is weliswaar maar 10 euro, maar als je geen punten opbouwt, schiet dit niet op!
Doe hier wat mee, want nu sta ik weer op nul!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Irma Vennik