Klacht: Kom niet in account

op 28 september 2017 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoewel ik mijn account en wachtwoord wist kreeg ik de melding account of wachtwoord fout. Geklikt op nieuw wachtwoord maken. Als eerste mijn oorspronkelijke wachtwoord ingeklopt. Nu kende die het plotseling wel! Kreeg circa de melding dat ik geen al bekend wachtwoord mocht gebruiken! Toen nieuw wachtwoord ingeklopt. Krijg bij aanmelden bij account met nieuwe wachtwoord opnieuw de melding dat account of wachtwoord fout is. Heb nieuwe laptop gekocht en wil daar ook office op zetten. Betreft 2e PC. Zit wel in Sicilie maar thuis ging het ook al fout.

Gewenste Oplossing:

Als ik Office ook op mijn 2e PC kan installeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ra.jungen