Klacht: koga E lement – 500 batterij,storend geluid in het stuur.

op 11 augustus 2016 over Koga in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste , ik heb een nieuwe Koga E-Lement 2016 sedert een 5 tal weken. Super fiets waar het niet dat er een hinderlijk geluid in zit, ik ga terug naar de winkel en vertel mijn probleem , de verkoper zegt …je ketting en zo….smeren ( ik ben 73 jaar) dan is het opgelost. Mijn zoon heeft dat gedaan maar dat was het probleem natuurlijk niet. Ik dacht het is mijn stuur of de schijfremmen ? Maar ik denk het stuur. Ik ga terug naar de verkoper, die rijd er mee en zegt dat het het stuur is en dat hij daar niets kan aandoen, hij kon eventueel een nieuwe pen insteken maar niet de originele van Koga . Is er niemand die dit probleem kent. Het is echt een hinderlijk geluid,en hoe los ik het op?

Gewenste Oplossing:

De fiets.... super ware het niet van het storend geluid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koga

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door romanietje