Klacht: Koffiepads steeds stuk

op 10 mei 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het is de laatste dagen steeds gebeurd dat als ik een kopje senseokoffie wilde zetten het apparaat stopte met de watertoevoer. Het apparaat openen is dan niet mogelijk (vacuum gezogen). Nu blijkt dat de pads steeds stuk gaan en de losse koffie in het gaatje gaat zitten en zodoende de watertoevoer belemmert. Dit lijkt me niet zo goed voor mijn apparaat. Hoe kan dit nu gebeuren. Ik ben over het algemeen tevreden over de koffiepads van Moreno. Is er bij het produktieproces ergens iets mis gegaan? Deze pads zijn duidelijk van mindere kwaliteit. Ik heb een ander merk geprobeerd en daar had ik dit probleem niet.

Gewenste Oplossing:

Graag zorgen dat dit niet meer voorkomt en de pakken (2) vergoeden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L franken