Klacht: Koffieapparaat vacuum gezogen

op 18 mei 2017 over Krups in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Dolce Gusto Genio II KP160T. Heerlijke koffie, maar op een dag kreeg ik hem niet meer open. Helemaal vacuum gezogen.. Bij een volgende poging om hem open te krijgen is hij kapot gegaan. Hij staat nu al een half jaar in de kast. Ben weer overgegaan op mijn oude Senseo. Die blijft al die jaren dienst wel doen. Ik vind dit wel erg jammer, want vond de koffie van de Dolce Gusto toch erg lekker. Dit is gebeurd in 2016 en ik heb het apparaat gekocht in 2014. Ik ging er dus vanuit dat dit niet meer onder de garantie valt. Toen hoorde ik van een vriendin dat zij met hetzelfde apparaat dat zij wel buiten de garantie een nieuw apparaat had gekregen. Zij had namelijk hetzelfde probleem en dit scheen vaker voor te komen! Vandaar mijn vraag: kan ik ook nog een beroep doen buiten de garantie op een nieuw apparaat? Anders wordt het toch weer terug naar mijn ouwe trouwe Senso…

Gewenste Oplossing:

Een nieuw apparaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Krups

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Krups nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Krups in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door saskiakoen