Klacht: Koffer niet aangekomen

op 14 juli 2017 over Iberia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

maandag 14 juli 2017 is bij aankomst in melilla 1 koffer niet meegekomen. hiervan heb ik op het vliegveld een formulier ingevuld. ik wil u daarom bij deze aansprakelijk stellen en eis een schadevergoeding (van iberia) in deze koffer zit alles in wat ik nodig heb voor mijn vakantie. ik ben nu zonder spullen!! dit is een schande dat dit nog anno 2017 gebeurt! daarnaast wil ik mijn koffer zsm ontvangen!!! vluchtnummer ib3141 en ib8798

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn koffer zsm alsnog ontvangen en eis een schadevergoeding want alles zit in die koffer. Hierdoor ben ik genoodzaakt allerlei dingen aan te schaffen waardoor het mij extra geld gaat kosten. Verder moet ik tevens terugrijden naar melilla om mijn koffer op te halen en dit kost mij tevens geld!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iberia

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iberia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nour83