Klacht: koffer kwijt sinds 30 -8-2016

op 06 september 2016 over Egyptair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben op bedevaard gegaan op 30-8-2016 bij aankomst is mijn koffer niet meegekomen tot nu toe niet ik heb nog steeds mijn koffer niet niemand weet waar hij is in mijn koffer zitten belangerijke spullen in en allemaal nieuwe spullen ik vind dit heel vervelend ik heb 1jaar over gedaan om al deze belangerijke spullen te kopen voor bedevaard daar zit bijna 1700 euro aan spullen in ik wil mijn koffer graag terug ik zit nu zonder spullen heb al geld moeten lenen om paar dingen te kopen graag ontvang ik u reactie

Gewenste Oplossing:

Als ik me spullen terug vind

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Egyptair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Egyptair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ouasima