Klacht: Koffer kapot

op 08 juli 2017 over TAP Portugal in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

5 juli 2017 had ik een vlucht van Lissabon naar Amsterdam. Mijn koffers waren niet aangekomen op Schiphol. Ze zouden de volgende werkdag bij mij thuis gebracht worden. Na een lange vlucht (ik kwam van Cabo Verde) dacht ik dat valt mee. De volgende dag kreeg ik na middernacht mijn koffers. De jongens hebben het gewoon voor mijn deur laten staan zonder aan te bellen!! Ik hoorde iets bij de deur en ik ben gaan kijken. Wij hebben zo een oude bel die heel hard klinkt en we lagen nog maar net in bed. Maar goed dat was het niet alleen mijn koffer heeft een enorme gat onderin dat het niet meer gebruikt kan worden.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn koffer vergoed hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TAP Portugal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TAP Portugal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Betty Soares-Silva