Klacht: klontjes in mijn soep

op 19 maart 2017 over Honig in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is nu de tweede keer dat ik klontjes in mijn soep heb. Ik doe precies wat er op de verpakking staat. De inhoud van het zakje in koud water strooien en roeren met de garde, daarna aan de kook brengen. Ik moest een grote pan soep maken dus had 2 zakjes nodig. Ik moest dus alle klontjes gaan vangen en plat drukken. Een hele klus in zon grote pan. Hoe zou dit nu komen? Ik voeg een foto bij.
De streepjes code is:8 714700 996250
De andere code is: 0052Y 0718

Gewenste Oplossing:

Als ik geen klontjes meer in mijn soep heb. Als jullie een oplossing weten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Honig

Reactie van de melder van de klacht martinensannydegroot@gmail.com

1 jaar geleden - Ik moet een beoordeling over mijn klacht en jullie afhandeling geven, maar ik heb geen afhandeling gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Honig nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door martinensannydegroot@gmail.com