Klacht: Klonten in de Half Volle Melk

op 18 juli 2017 over Campina in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heermevrouw,

Vanmiddag wilde ik genieten van een lekkere mok met Half Volle Lang Lekker. Na me mok half leeg gedronken te hebben kwam ik op de bodem klontjes tegen wat mij niet de bedoeling lijkt. Dit is nu in een zeer korte tijd al het tweede pak waarbij me dit gebeurd. De melk was nog lang niet over datum. Tenminste houdbaar tot: 15/11/2017. 21:11 L7136 K Code: B134MB2XH13

Gewenste Oplossing:

Een gepaste oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Campina

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Campina nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roland Maessen