Klacht: klok en weer gestopt

op 17 februari 2018 over Acer in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg sinds gisteren steeds klok en weer zijn gestopt het blijft erin springen heb de telefoon al naar fabrieksinstellingen gezet maar de melding blijft erin springen in mijn telefoon z520 er is nu niet mee te werken. Hoe kan ik dit oplossen.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als ik een antwoord krijg zodat ik mijn telefoon weer fatsoenlijk kan gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Acer over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Astrid63

9 maanden geleden - opgelost door het sd kaartje eruit te halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Acer in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Acer een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Acer

Heeft op 19 februari 2018 om 10:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Astrid63,

Vervelend om te lezen dat uw telefoon deze storing heeft ervaart.

Het is daarnaast wel prettig om te lezen dat u de boosdoener al gevonden heeft. Mocht u nog klachten ervaren, dan horen wij dat graag. U kunt dan reageren op de email die u van een van onze medewerkers heeft ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Acer service team

Alle klachten die gemeld zijn door Astrid63