Klacht: Klok betaalautomaat loopt 5 min voor

op 01 juli 2016 over Qpark in de categorie Parkeren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De klok op de betaalautomaat loopt 5 minuten voor op die bij de inrijdplek. Deze laatste loopt gelijk met de echte tijd. Ik ben op 15.25u binnengereden en om 16.23u wilde ik betalen. Omdat de klok op de betaalautomaat 5 minuten voorloopt stond de tijd daar op 16.28 en moet ik ipv 1 uur 2 uur betalen. De intercom gaf aan dat deze bezet was waardoor ik niet direct kon melden dat de tijd onjuist stond. Geen hulp daar dus.
De klok 5 minuten laten voorlopen natuurlijk een goede manier om een uur extra te rekenen. Maar eigenlijk is het gewoon oplichterij.

Gewenste Oplossing:

Als de klokken op beide plaatsen gelijk loopt met de echte tijd. Ook zou het mooi zijn als ik het geld voor dit extra uur terug zou krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qpark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qpark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sliver