Klacht: Kleur geel veranderd in groen

op 14 juli 2021 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb deze tv lg 55 inch c7 in 2018 gekocht na 1 jaar hebben ze mijn scherm vernieuw omdat er groene puntjes te zien waren daarna inde ellende begonnen ,klantenservice van platte tv .nl wil alleen een coulange bedrag bieden maar ik moet voor de rest alles zelf betalen te beginnen voorrijden monteur ,ik vind dit belachelijk voor een tv van 1700 euro

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als hun de reparatie betalen of een andere want op internet staat dat deze serie het allemaal hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adrieana