Klacht: Kleren niet geleverd wel betaald

op 06 september 2018 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb langer als een week geleden een shirt en een broek van the north face besteld. Het zou vrijdag komen maar is niet gekomen ik heb ze 3 keer gemaild , via facebook een bericht gestuurd maar nergens krijg ik antwoord op. En ik kan nergens iets vinden waardoor ik direct contact met hun kan krijgen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld of mijn pakket heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danni Bouw