Klacht: Kledingrek verkeerde schroefdop

op 11 augustus 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gister twee kledingrekken ontvangen waarvan bij 1 rek de schroefdop niet klopte. De schroef kon maar niet in het dopje gedraait worden en ik bekeek even het verschil. De ene dop (slechte) had helemaal geen ronddraai dingen erin, de andere wel. Hierdoor kon ik de schroef en het dopje niet inelkaar draaien.

Als ik iets koop dan hoor ik gewoon allles precies compleet en goed te krijgen. Slechte service ikea.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe dop en schroef krijg ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door halimamo