Klacht: Klantvriendelijkheid ver te zoeken

op 01 augustus 2017 over Toy Champ in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hier een cadeau uitgezocht,was geprijsd voor een tientje.kom bij de kassa kost het ineens 15 euro,de kassa juffrouw vraagt wil je het dan nog hebben?Ja was mijn antwoord voor een tientje want zo is het geprijsd.Nou meteen een zuur gezicht,manager erbij, die had haar gezicht ook al op onweer staan.Nee je kunt het hebben voor 15 en anders niet we kunnen niks voor je doen.Nou dan laat maar.Ik kom hier niet meer.Sommige artikelen hangt geen prijs bij,onvriendelijk personeel en een klantvriendelijkheid van lik mm vessie.Of om alles in 1 woord samen te vatten WAARDELOOS! Oh ja ik ben in de vestiging in Gronsveld geweest.

Gewenste Oplossing:

Ik was tevreden geweest als ik het artikel voor de prijs had gekregen waar het ook voor werd aangeboden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Toy Champ

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Toy Champ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrickcr86