Klacht: klantenservice onbereikbaar

op 09 mei 2016 over Het Parool in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op maandag 9 mei wacht ik om 9:50 al een half uur met een stom muziekje in mijn oor. klantenservice onbereikbaar

reden van mijn telefoontje is dat ik de krant op mijn tablet niet meer kan lezen. Hij verzoekt mij te betalen. Maar ik HEB al betaald want ik heb een abonnement. Suggestie : abonnement koppelen. Abonnee nr ingevoerd (25359840) postcode ingevoerd, melding : koppeling reeds in gebruik, neem contact op met de klantenservice ….

Gewenste Oplossing:

als de krant weer werkt op mijn tablet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Het Parool

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Het Parool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door christine@unstable.nl