Klacht: Klant onvriendelijk klant onbereikbaarheid 2020 je boette Syncasso deirwaarders dagvaarding aan kerst dag dagvasrding

Sheinnie999 op 16 december 2020 over Interpolis in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van Doorr misbegrepen aan 📞 verkoop eimd 2019 beginn 2020 interpolis Zorgverzekering u zou mij tandpolis per post toe sturen gewrigerd alvorens eraan!!!!! Onbegrip smaad list bedrog bechanteerd geweigerd en befroudeerd bemannupulerrf en een doorgelopen acount op mijn naam gezet en onrechtmatig aangemeld blijven staan en nu dagvaarding van 600 euro Aan mijn 800 inkomen dossier syncasso 252027049 of ik voor mijn kerst 600 euro betaal 0 vetkregen polissen van. Zelfs nu u heeft mij nu aug 2020 eens aan u acount afgemeld en mik overgeleverd aan gerechtsdeutwaarders van de Syncasso post. Syncasso. nl hoezo ik ken geen computers en gern spullen en geen polissen voor. Namelijk bij een huurnota misstand langgeleden stool de Syncasso al asn baston zevenaar tw van 5000eu mijn kinds en mijn mbo diplomas bekers trouwjurk diploma’s mbo rontgen ciz raporten ziekfondd polissen tandpolis kerstboom ennkerstpakket weg en me uitkering van 800 pm weg 1e polissen weg!!! Gewoon u mensen aan financiële digitale worlds maatschappijtjes Als huisraad leeggeroofd op 1 huurnota misstand walgelijk met gevolg dat ik dus nergens meer een polis kan opvrsgrn afsluiten daar ik 2016 tm mei 2018 GEEN postcode gemeente digid mocht aan 68cm ruimte popuptentje overleefd doorgewinterde. maar aan 2020 wel opeens een huurwoning dus vroeg ik u vinterpolis mijn tandpolis afsluiten mogen ontvangen u heeft mij misbegrepen u stuurde NIET s nog geen zorgpas polisblad toe aannu 📞 verkoop u dacht dat ik bedoelde o extra verzorgt verzekerd er zijn mij al aan 2015 60000 polissen buitgemaakt vieze grapjes mastschappijen respektloos gewoon ik kom in verzet tegen ook deze kerst dagvaarding zelf ken ik 11jaar geen schulden gekend geen extras als digitaal versie computer of spullen als rigen vervoersrecht mogen ontvangen. Ik vind het verschrikkelijk oplichterij en beb nog geen rontgenfoto mogem maken ook geen teruggezet polisblad opgevraagt mogen zien en ik betaal flink boeytes als volksinkomsten en gemeentes en onrechtmatig gemrld aan cak denhaag en financiele huiskamers en hun gemeentes smekken smullen van genot likken hun vingertjes af met die vreselijk sociaal zaken en belasting en gemeentes en hun financiële Gerechtsdeurwaarders dat zei bij ons de allerarmsten verdienen zei aan ook nog eens onverkregen polissen ik ben meer dsn teleirgesteld hier over ook vind ik dst mijn kind en ik meer dan genoeg leeggeroofd aan zijn aan duss al onrechtmatig heden valzzz regio mastschappijen en u contacten met u verkregen deurwaarders syncasdo en badton eind 2015 leegroofde ons medische dossietrweg als huisraad leeggeroofd en u wilt nu 2020 verdienen op mijn onverkregen polissen??

Gewenste Oplossing:

Onmiddellijk afmelden bij syncasso amsterdam Schadecclaims compersatie als nog de polissen opgevraagt mogen ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Interpolis over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Interpolis in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Interpolis een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Interpolis

Heeft op 22 februari 2021 om 15:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Sheinnie999