Klacht: Klacht wellnesscard verlopen

A.noukk op 05 januari 2023 over Wellness Giftcard in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het echt belachelijk, ik heb een wellness giftcard met een bedrag erop. Er staat nergens een vervaldatum, of een datum wanneer het gekocht is. Het enige wat ik krijg is dat de pas verlopen is HOE DAN. Volgens mij mag dit niet meer, vooral niet als het nergens staat. Ik wil graag een compensatie of een reactie überhaupt

Gewenste Oplossing:

Nieuwe cadeaukaart terwaarde van het zelfde bedrag!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wellness Giftcard

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wellness Giftcard nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.noukk