Klacht: klacht tegen Groupon.be

op 16 december 2012 over Groupon.be in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 11-11-2012 twee beveiligingscamera’s on-line gekocht. Levering na 15-11. Betaling gebeurde onmiddellijk.
Levering nog niet gebeurd. Men beweert dat ze het aangeboden hebben. Nochtans wzs ik steeds aanwezig en men laat telkens geen bericht achter. Enkel via tracking van de post dien ik te lezen dat men zogenaamd aan de deur is geweest. Na vele telefoons aan Groupon in Belgie krijg ik een mail waarin staat dat men dat vlug zal oplossen. We zijn weeral 10 dagen later, zonder enig spoor noch resultaat van levering. Groupon krijgt nog tijd tot maandag 17-12-2012 om 14u.00. Geen afdoend antwoord ontvangen? Dan zal ik andere dingen in gang zetten!

Gewenste Oplossing:

levering of geld onmiddelijk terug

Alle klachten die gemeld zijn door romboug