Klacht: Klacht skullcandy oordopjes

op 14 december 2017 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb oordopjes gekocht van skullcandy op vakantie veiling en daar staat dat de winkel. Waarde 89 euro is ik heb overal gezocht naar dat type en nergens zijn ze afgeprijsd ze zijn gewoon overal 13 euro dus voel me opgelicht en ben dr niet blij mee …..

Gegroet dennis

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug krijg en een excuses dat t een foutje is in hun bestand

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vakantieveilingen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vakantieveilingen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vakantieveilingen.nl

Heeft op 15 december 2017 om 16:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hi Dennis,

Wat vervelend dat je het idee hebt dat je wordt opgelicht. Helaas kan ik de veiling waar je het over hebt niet terug vinden in jouw Vakantieveilingen account. Dus ik heb jou even een mailtje gestuurd. Als je hier op wilt reageren, dan kunnen we jouw klacht verder in behandeling nemen.

We zien jouw reactie tegemoet.

Groetjes, Mila

Alle klachten die gemeld zijn door Dennis9989