Klacht: Klacht over het park

op 09 januari 2017 over Slagharen in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 8-1-2017 ging ik met mijn gezin naar ponypark toe maar we missen gewoon veel.dingenen bij de ingang kreeg je geen plategrond van het park dat vind ik ook raar ebook niet als was open en dingen die open waren moet je gewoon 40 minuten wachten om dat de medewerkers twee dingen te gelijk moeten draaien dus dat vind ik en mijn gein wel jammer en de achtbaan was er ook niet meer
Ach ja wat was er nou nog wel niet veel ik hoop dat u hier wat aan kan doen ik betaal er wel voor en het eten daar was ook koud

Gewenste Oplossing:

Ik kom graag met u tot een oplossing of een tegemoet komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slagharen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slagharen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Slagharen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Laipas70