Klacht: klacht over bejegening plus belfort maastricht

op 03 juni 2016 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vanavond even boodschappen gaan halen en mij viel op dat de nieuwe medewerkster (kort zwart geschoten haar) met haar ogen aan het draaien was. Ze deed dit naar haar collega die tegenover haar zat aan een andere kassa. Ze draaide met haar ogen naar mijn boodschappen….Ze kreeg in de gaten dat ik haar non verbale gedrag gezien had en ik not amused! Ik vond het onfatsoenlijk overkomen!! Zelfs oordelend. Het is me inmiddels al een paar keer opgevallen bij de jongeren die er werken. Ik voel me hier niet meer prettig bij en heb besloten nooit meer te hier te komen.

Gewenste Oplossing:

Ik vindt dat medewerkers niet moeten oordelen en zich bewust moeten zijn van wat ze uitstralen met hun non verbale gedrag! Als dit 1 van mijn medewerkers was kreeg zij 1 waarschuwing en kon daarna vertrekken!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zomerzonabc