Klacht: klacht nike schoen

op 18 juli 2012 over Schoenenreus in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had 6 dagen geleden een nike schoen gehaald. Mijn verwachting was dat de schoen niet in die paar dagen zo snel aan de voorkant beschadigt zou raken, tenslotte is het een bekend en duur merk. Ik was nog naar een adviseur gegaan en die zij dat hen het wel moeten aannemen. toen ik eenmaal bij de schoenenreus was zeiden ze dat hen het wilden aannemen omdat het normaal is. Ik ben heel erg ontevreden dit bewijst ook dat je merk schoenen niet bij de schoenenreus moet halen maar bij de winkels die bekend staan op merk spullen. ik verwacht dat ik zo snel mogelijk verder worden geholpen

Gewenste Oplossing:

-

Alle klachten die gemeld zijn door zaan075