Klacht: Klacht m.b.t. beveiliger bij Vomar supermarkt Almere-Buiten

op 29 mei 2016 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zaterdag 7 mei jl. was Mw. Scherrenburg boodschappen aan het doen bij de vomar, rode katerplein. Toen zij de winkel inkwam, ging een beveiliger in burgerkleding direct achter haar aan. Terwijl zij door de winkel liep, merkte zij op dat er veel producten open in de schappen lagen. Toen zij bij het snoeppad aankwam, zag zij dat een pak kauwgum open was gescheurd. Zij heeft dit pak bekeken, omdat zij zich verbaasde over het grote aantal kapotte producten, en heeft de kauwgum terug gelegd. Zij is bij de kassa aangesproken door de beveiliger in burgerkleding, dhr. Ayik Mete en beschuldigd van diefstal. Haar tas is overhoop gehaald in de winkel en de beveiliger heeft haar mobiele telefoon en ID kaart in beslag genomen. Mw. had een aangebroken pakje kauwgum in haar tas, de beveiliger in kwestie heeft dit pakje weggemoffeld. Zij is vervolgens meegenomen naar een kamertje boven bij de kantine. Het was erg warm in het kamertje en Mw. voelde zich niet goed. Dit komt door haar medische toestand, hetgeen zij ook heeft aangegeven aan de beveiliger. Echter, hij weigerde om een glaasje water te geven. Hij heeft aan Mw. gevraagd of zij drugs gebruikt, omdat zij volgens hem erg boos reageerde op de toestand. Hij heeft, toen Mw vertelde over hij medische problemen, gezegd dat het hem niks kon schelen. Ze kon dood vallen, aldus de beveiliger. Hij heeft Mw. geïntimideerd en hij heeft aan Mw. gezeten. De beveiliger had ondertussen het personeel en de aanwezige klanten uitgebreid verteld dat Mw. heeft gestolen, terwijl dit tot op heden nooit is vastgesteld door een rechter. Toen de politie kwam, hebben ze de beveiliger verteld dat hij direct een glaasje water diende te halen voor Mw. Mw. heeft aangegeven bij de politie dat zij de beveiliger heeft geprovoceerd, zij heeft toen zij in de gaten kreeg dat de beveiliger achter haar aan liep, door elk gangpad gelopen en allerlei producten gepakt en weer teruggelegd. Zij heeft hiervoor een boete gehad van de politie. Na deze klacht zullen wij aangifte doen tegen de beveiliger. Mw. heeft psychische klachten, zij loopt momenteel bij mentaal beter. Dit heeft zij aangegeven bij de beveiliger en politie. Door de gehele situatie heeft Mw. erg veel last van haar psychische welzijn. Deze hele situatie heeft veel indruk gemaakt op Mw en zij is erg ontdaan.

Gewenste Oplossing:

De beveiliger dient zijn oprechte excuses te maken aan Mw. De waarheid zal boven tafel komen als het politieonderzoek m.b.t. de diefstal wordt uitgesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Babette13