Klacht: klacht l&m shag

op 25 maart 2013 over Philip Morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

koop voor de 4 keer een pakje L&M shag en het zit vol met gruis, kan er niet eens normaal mee draaien, dit is misleiding en het heeft niks met shag te maken. Hiermee bedoel ik ook echt het hele pakje vol met gruis, niet 1 plukje tabak in te vinden, heb hier geoeg van, betaal liever 6 euro voor een pakje shag dan een pakje vol met gruis, ongehoord vind ik dit.

Gewenste Oplossing:

4 pakjes shag met tabak en geen gruis

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philip Morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philip Morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door betos1