Klacht: Klacht intrekken anders geen geld terug

op 09 augustus 2017 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een klacht ingediend tegen bovenstaande site voor kaartverkoop.
Ik heb namelijk geen kaartjes ontvangen voor Andre Rieu, maar ook geen geld terug ontvangen. Hoop frustratie en ergernis en heel onfatsoenlijk behandeld zowel per telefoon als per email.
Nu heb ik maandag 31/7 gebeld om te vragen wanneer ze het geld nu eindelijk overmaken. Het evenement was op 15 juli. Ik kreeg een zekere Robin aan de telefoon die begon erover dat ik een klacht had ingediend en zolang ik de klacht niet in zou trekken, kon ik naar mijn centen fluiten daar kwam het op neer. Ik heb dus alle klachten ingetrokken en heb nu inderdaad mijn geld terug. Maar vindt nog steeds dat de behandeling verschrikkelijk slecht en onaardig was.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik met deze klacht kan bewerkstelligen dat mensen er eerst nog heel goed over nadenken voor ze iets bestellen bij Tickets4u

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hagendijk