Klacht: Klacht indienen MCD niet te doen

op 04 september 2018 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onze grote vriend MCDonalds heeft mij laatst niet tevreden weten te stellen bij mijn laatste bezoek, maar dat is niet waarom ik op deze website ben gekomen. Toen ik mijn ongenoegen wou melden bij het hoofdbureau via de mcDonalds website kwam ik er achter dat dat vrijwel onmogelijk is. De eerste vraag die mij werd gesteld is ‘welk restaurant heeft u bezocht?’ het invullen van de stad was niet genoeg, het excacte adres ook niet. Je zou bijna denken dat ze helemaal geen klachten willen? Het erge is dat ze pronken met hoe wijnig klachten ze wel niet ontvangen. Hoe zou dat nou kunnen?

Gewenste Oplossing:

Ik wil verredomme me happy meal speeltje :(

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geefmespeeltje