Klacht: Klacht Dental Complete Pro: ontvangen vervolgpakketten waar ik niet om heb gevraagd!!!

op 23 juli 2012 over Dental Complete Pro Nederland in de categorie Tandartsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een proefpakketje besteld voor het bedrag van 3.99 Ik kreeg een aantal weken later een heel pakket in mijn brievenbus waar ik niet om had gevraagd. Ik heb ze dezelfde dag gebeld en uitgelegd dat ik niks heb besteld. Volgens hun heb ik een of andere mail geactiveerd waarin stond dat ze vervolgpakketten gingen sturen..Ik weet zeker dat ik nergens toestemming voor heb gegeven. Ze wilde mijn geen adres geven om het pakket terug te sturen. Ik heb ze aan de telefoon duidelijk verteld wat ik ervan vind. Volgens het Juridisch loket moet je het bedrag terug laten storten en ze een brief schrijven..het probleem is dat ik nergens een adres van ze kan terugvinden. Ik laat het bedrag van 59.99 terugstorten en als ze hun pakket terugwillen dan moet ze ermaar zelf om vragen en regelen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug en dat ze niet op deze geniepige manier om moeten gaan met klanten.

Alle klachten die gemeld zijn door HIBAR