Klacht: kippenlevertjes met gal

op 19 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren kippenlevertjes gekocht en vandaag willen eten. Bij het bakken niks gezien maar toen we gingen eten had ik een kippenlevertje in mn mond en de smaak zo goor. Ik spuugde het uit en bleek een groen balletje in te zitten. Mee dat ik het uitspuugde had mijn man hetzelfde ook een groen iets met de smaak ook heel goor. Nu denken we dat het gal is geweest van de kip en dat de levertjes niet goed zijn schoon gemaakt. We hebben heel de zooi weggegooid krijgen alleen de gore smaak niet meer uit onze mond en zijn er misselijk bij. Blijkbaar is er niet goed gekeken bij controle en schoonmaken.

Gewenste Oplossing:

Zou graag de kippenlevertjes vergoed krijgen en dat ze een betere controle gaan doen bij deze producten. En de smaak is wel zo goor mag ook wel iets voor tegenover staan voor geleden schade.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ceebeetje