Klacht: kip kerry (ananas) salade

op 19 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Graag eet ik kip kerry salade, maar ik hou niet van vruchten bij pittig, in dit geval ananas. Iedere x trap ik er weer in en koop Kip kerry salade.
De ananas die daar in zit is een belangrijk onderdeel,naast de kip.Waarom staat dat niet duidelijk op de voorkant ( denk aan onze oude ogen ). Het staat in kleine lettertjes op de achterkant, dat is prima.

Gewenste Oplossing:

Toch zou het makkelijk zijn als de belangrijkste onderdelen duidelijk op de voorkant staan. En is het een idee om een kip kerry-salade te maken zonder ananas? Hoeft natuurlijk niet, als ik de enige ben, dan haal ik die wel bij de concurrent. Groetjes van een overigens tevreden klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pauke rouppe