Klacht: kindertal niet juist

op 18 juni 2016 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij reacties. op woningen krijg ik als melding dat ik geen juist kindertal heb, maar 1 kind, ik heb er drie en goed ingevoerd op de site, als ik op de site van woonnet rijnmond een formulier wil invullen krijg ik als melding “u moet inloggen” terwijl ik ingelogd ben.

Gewenste Oplossing:

oplossing dat ik die melding niet meer krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sankes