Klacht: kinderen op polis

op 06 juli 2017 over FBTO in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas staan mijn kinderen nog steeds niet op de polis.
Ik heb mijn kinderen ruim 4 jaar geleden erbij laten zetten, dit is op heden nog niet gebeurd. Ik heb het gelukkig nog niet nodig gehad maar alles zou geregeld zijn. Verder heb ik er niet meer aan gedacht totdat ik de controle op een aantal dingen gin g uitvoeren, dus ook bij FBTO.
Nu blijkt dat mijn kinderen er allebei niet op staan!

Gewenste Oplossing:

Per direct mijn kinderen op de polis vermelden zodat wij alle 4 verzekerd zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar FBTO over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door FBTO in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat FBTO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

FBTO

Heeft op 06 juli 2017 om 12:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag Rodney van Oossanen,

Ik heb je gegevens erbij gepakt. Op jouw naam zijn er geen verzekeringen bij FBTO afgesloten. Ik begrijp dus niet waar je klacht over gaat. Kun je aangeven over welke verzekering het gaat? En op welke naam deze is afgesloten. Je mag ons ook benaderen via Facebook (PB) of WhatsApp 06 13 50 90 99.

FBTO Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door rodney van oossanen