Klacht: Kinder bueno ver over datum

op 18 september 2018 over Ferrero in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heermevrouw,

Ik heb laatst een kinder bueno reep uit een automaat gekocht in Mediamarkt Cruqius. Deze was 7 maanden over datum. Ik heb hier een nare nacht van over gehouden. Er kan ervan uit worden gegaan dat deze automaten in de gaten worden gehouden op houdbaarheidsdata van de geboden producten.

Ik hoop dat ik snel een antwoord van u ontvang.

Met vriendelijke groet

S. Darsan

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een compensatie willen ontvangen voor hetgeen wat mij is overkomen. En dat er natuurlijk beter wordt gelet op de houdbaarheidsdata in de automaten.

Alle klachten die gemeld zijn door Sharonadarsan