Klacht: Kijkshop, waar blijft mijn geld?!

op 15 december 2017 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6 december online een bestelling geplaatst waarna ik op 8 december een mailtje ontvang waarin staat dat het product niet meer leverbaar is. Kan gebeuren, is verder ook geen probleem. Vreemde is dat er in het mailtje niet vermeld staat wanneer je je geld terug ontvangt aangezien ik al betaald had. Hierover heb ik op 8 december meteen gebeld, na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan wordt me verteld dat ik mijn geld binnen 5 dagen terug krijg. We zijn nu een week verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug?! Onder het schrijven van deze klacht sta ik inmiddels alweer 35 minuten in de wacht.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ik wil mijn geld terug