Klacht: Kijkshop voert geen garantie op Tablet van Polaroid

op 24 december 2012 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb deze zomer een tablet gekocht via internet bij de kijkshop. Afgehaald geen probleem. Alleen de tablet is steeds dikker geworden en doet het inmiddels niet meer zonder adapter. Ik vermoed dat de batterij is opgezwollen.

Bij de balie kreeg ik te horen dat alle initiatieven voor garantie door mijzelf buiten de kijkshop om bij polaroid moeten worden ondernomen. Ik heb daar even gezocht naar hoe dat te doen maar besloten om dit maar te laten. Daarnaast blijkt dat ik de pakbon nodig heb voor garantie en niet het aankoopbewijs dat mij is gemaild na de bestelling.

Mijn mening: Een ontmoedigingsbeleid en het is gelukt. Het lijkt me niet normaal om je klanten zo af te schepen. Ik zal voor dergelijke spullen niet meer naar de kijkshop gaan jammer maar helaas.

Gewenste Oplossing:

Een pro actieve houding van kijkshop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door markklaver