Klacht: kiala is onbereikbaar voor simpele klachten

op 06 juli 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had netjes betaald voor transport en kon geen ticket printen ging iets fout bij kiala dus zocht naar een telefoon nummer een 0900 vond ik 90 cent per min man de man zei verkeerde nummer dus na lang zoeken vond ik de mail en verzond tot nu toe 9 maal emails en elke keer zeiden ze je print nummer wordt vrijgemaakt maar er gebeurde niets opeens verdween mij volgcode er stonden twee oude codes in die allang verzonden waren dus het is een bende van onwetendheid bij kiala

Gewenste Oplossing:

als ik netjes per telefoon hun kan bereiken om mijn 4 euro terug te vragen en hun de mensen die deze mails behandelen beter opteleiden want en besteling vrijgeven is in 1 minuut geregeld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door a.colje