Klacht: Kiala is onbereikbaar en onbetrouwbaar!!

op 24 juni 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 30-05 een pakketje verstuurd via Kiala dat op 23-06 bij de geadresseerde is aangekomen. Ik heb in die periode allerlei manieren gezocht om contact te krijgen met Kiala maar dat is niet gelukt. Mails werden niet beantwoord en de telefoon niet opgenomen! Wat mij betreft heeft dit bedrijf geen recht van bestaan en ik hoop dan ook dat het eind er van in snel in zicht zal zijn!!

Gewenste Oplossing:

Als een bedrijf dezelfde diensten denkt te kunnen aanbieden onder de prijs van een ander moeten ze dat ook waarmaken!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tipo