Klacht: Keuken planner werkt niet meer

op 02 oktober 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar een mooie keuken ontworpen. Echter staat deze niet meer op de cloud. Ik denk ach ik ontwerp hem wel opnieuw (vind ik stiekem nog leuk ook). Wat blijkt de planner reageert als dikke stront door een trechter. Ik krijg geen zijpaneel meer gedraaid ze snappen niet op de wand de kasten krijg ik niet meer gedraaid. Naar 2 uur liggen soebatten toch een paar kastjes weten te plaatsen ik dacht “sla het op en probeer morgen nog wel” helaas om op te slaan moest ik inloggen, wat ik overigens al had gedaan voordat ik met de planner begon. Tot mijn verbazing nadat ik mijn inlog gegeven weer ingegeven heb gebeurt er niks. Ik kon niks opslaan 3 uur zo de put ingegooid. Bedankt Ikea.

Gewenste Oplossing:

Een fatsoenlijke update voor de planner. Voorheen werkte het prima. Nu is ie kapot.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mark040