Klacht: kassa mederwerker met burka op zijn hofd

op 23 augustus 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kassa mederwerker met burka op zijn hofd ? ik vind dat best vervelend omdat ik mut mij helm er af halle mijn id laten zien zelfs als het mut mar vervolgens achter kassa zit mederwerker in burka . Volgens mij mag ik well weten wie de verkoper is en als klant zal ik op prijs stelen als zal ik tenminse verkoper kunen zien volgens mij os dat niet verboden . ik begrijp punt van gelovege mense en zo mar het is toch werk pleek . het komt voor bij vestigingen in delft .mederwerker heft beld van het winkel dus vor klanten vind ik dat geen goede beld

Gewenste Oplossing:

ik zal te vreden zijn als kassa mederwerkers heft geen burka op zijn hofd . het voelt veel beter als jij ziet geziegd van iemand die iets aan jou veerkoop. mederwerker heft beld van het winkel

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zwawamufin