Klacht: Karnemelk poeder in lactosevrije finesse voor koken

op 07 oktober 2016 over Unilever in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou ik een lactose vrij gerecht maken omdat de moeder van mijn beste vriendin allergisch is voor lactose. We zouden een ovenschotel maken met de ‘lactose vrije finesse voor koken. Thuis bij het lezen van het etiket zien wij dat er karnemelk poeder in het product zit. In karnemelk poeder zit lactose. Ik vind het heel slecht dat er groot op de voorkant lactose vrij staat terwijl het er wel degelijk in zit.

Gewenste Oplossing:

Aanpassing verpakking en excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unilever

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unilever nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sandra90