Klacht: kapotte telefoon terug gebracht

op 04 juli 2012 over Proassist in de categorie Verzekering - Zakelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goede dag, eerst was ik heel te vrede over pro assist omdat ze me telefoon binnen 4 uur op kwamen halen. na 4 a 5 weken heb ik hem terug gehad.. ik natuurlijk heel tevreden. wat blijkt nou ZE HEBBEN ER NIKS AAN GEDAAN WANT HIJ DOET HET NOG STEEDS NIET :@ ik tegen die vrouw gezegd van pro assist ja me telefoon doet het niet. zegt ze ja wat wij kennen doen is hem weer ophalen ik zeg ja maar dat is in principe niet normaal je levert iets kapot af.. oke kom hem maar ophalen hoelang wachten 5 DAGEN of te wel 120 UUR!!!!

Gewenste Oplossing:

gelijk op halen en er spoed achter zetten!!!

klantvriendelijk heid is bij mij nu 0.0% !!!!!!

Alle klachten die gemeld zijn door kleinekennnn