Klacht: Kans op 100.000 euro.

op 09 april 2013 over Readers Digest Nederland in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een brief gekregen van Readers Digest waarin staat dat ik kans maak op een prijs van 100.000 euro. Ook krijg ik een limousine tot mijn beschikking die mij naar Amsterdam zal brengen waar ik een 5 sterren ontvangst zal hebben. Natuurlijk is dit onzin maar het is wel erg vervelend om steeds weer de illusie te krijgen iets gewonnen te hebben.
Trouwens mijn huisnummer staat er 2x terwijl het wel goed aankwam.

Gewenste Oplossing:

Die 100.000 euro werkelijk krijgen en weten hoe deze mensen aan mijn adres komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Readers Digest Nederland in behandeling genomen

Bericht van Readers Digest Nederland

7 jaren geleden - U heeft privemail ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door Black Shadow