Klacht: Kan video niet laden

op 04 juli 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik een serie of film wil kijken, geeft hij aan, er is een fout opgetreden, kan de video niet afspelen. Dit is sinds ik de app heb vernieuwd op mijn tv aan de gang. Ik heb de app op mijn tv vernieuwd op 07-06-2017 vindt het heel vervelend dat ik niet kan gewoon kan kijken maar wel abonnement geld betaal. Had ik de app maar niet vernieuwd want daarvoor werkte het wel gewoon. Ik betaal nu eigenlijk voor niets en dat vindt ik zonde. Ook van het geld. Hoop dat hier heel snel een oplossing voor wordt gevonden.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer normaal films en series kan kijken zonder dat het vastloopt of de video niet kan laden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bianca05011981