Klacht: kan order niet annuleren

op 06 december 2013 over Combatgear.nl in de categorie Internetshops - Camping & Outdoor

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb onlangs 2 opsvesten van het merk Warrior Assault System, type Warrior’s Elite Ops 901 Elite 4 besteld op combatgear.nl twv. 2x163euro maar ik wil de order graag annuleren. dit heb ik binnen 7 werkdagen gedaan na aankoop want dan is het volgens hun algemene voorwaarden nog steeds mogelijk om te annuleren. herhaaldelijk heb ik gebeld en heb * 1x aan de telefoon gehad en hij zou het dezelfde dag nog terugstorten. tot op heden niks ontvangen. ik heb de order geannuleerd omdat ik een aantal dagen later getipt werd door collega’s die mij vertelden dat je blijkbaar nooit bij deze website moet bestellen vanwege oplichterij. bij mij gebeurt nu dus hetzelfde.

Gewenste Oplossing:

geld zo snel mogelijk terug ontvangen op mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Combatgear.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Combatgear.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Combatgear.nl

Heeft op 09 december 2013 om 09:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Klant,
We hebben uw order 4964 geannuleerd op datum 09-12-2013 en hebben
u tevens op de hoogte gesteld per email hierover.
Tevens hebben wij het orderbedrag retour gestort via Multisafepay
welke een verwerkingstijd kan hebben van 3 werkdagen.
Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met
onze service afdeling via service@combatgear.nl

Met vriendelijke groet,

Team Combatgear.nl

Alle klachten die gemeld zijn door bobdresens