Klacht: kan niet opzeggen

op 31 augustus 2016 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil opzeggen, maar als ik ben ingelogd als premium lid (20,00 per maand!! )zeggen ze : om te kunnen opzeggen moet ik ilnloggen als premium lid. en als ik i

Gewenste Oplossing:

als mijn opzegging morgen geregeld wordt en ik daar een mailtje van ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Huurwoningen.nl

1 jaar geleden - Beste Pim, Het account is uitgeschreven op 1 september jl. (oftewel gister) om 15.27 uur. Ter bevestiging heb je een e-mail van de uitschrijving ontvangen. Mocht je nog vragen hebben, verneem ik dit graag. Met vriendelijke groet, Ashley Zuijdendorp

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningen.nl

Heeft op 12 mei 2017 om 10:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Deze klacht is enige tijd geleden door Huurwoningen.nl in behandeling genomen en opgelost. Wanneer u vragen heeft kunt u onze klantenservice elke werkdag telefonisch, per mail of via whats'app bereiken. We zullen u dan helpen en samen met zoeken naar een passende oplossing.

We wensen u een prettige dag!

Met vriendelijke groet,

Maaike
Huurwoningen.nl

Alle klachten die gemeld zijn door pzethove